Балканска свадба со легендарната транс песна „Dance with the Devil (Balkan touch remix)“

Песната е пуштена преку Јутуб, се разбира, но свирачот на свадбата ја направи уште појака.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.