„Банда“ од 80 мажи ја испразни продавницата на Луј Витон во Сан Франциско

Дали ова е целосно организирано или пак кога некој видел дека се краде ајде и ние се уште треба да се утврди.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!