Барем еден од нив си поминува убаво! Лавот сака да се покаже во моментот, но лавицата не е воодушевена

Фотографка на диви животни, Рената Евалд го фотографирала моментот на „љубовен занес“ помеѓу лавот и лавицата, но лавицата некако не делува воодушевена и „задоволна“ од ситуацијата.

Фотографката решила да се провози сама низ националниот парк Кругер, Јужна Африка, кога го забележала овој „момент на страст“. Што мислите какви мисли ѝ проаѓаат н лавицата низ глава?