Бебето ајкула знае кај да касне

Тргикомична ситуација, снимена во близина на брегот на Мајами, САД.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.