Бебето си бара да си папа млекце

Музиката во позадина е додадена само да ја зачини малку и без тоа смешната приказна :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.