Бебето си седнало на прозорецот и си ужива во погледот, а каде е мајката?

Непознат херој од рускиот град Краснодар го спаси детето, чија мајка заспала и го оставила без надзор.

Затоа се вели дека родителите треба да спијат со едното око, а со другото да го гледаат детето.