Бебето учи како се пие од својот татко

Никогаш не е премногу рано синот да тргне по стапките на својот татко :).

Видеото е смешно, но и поучно, а поуката е: „Не ги воспитувајте децата, тие секако ќе личат на вас. Воспитајте се себе си!“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.