Бегајте деца, Аце иде да се капе! Опааа! (Ова не е скокање „бомба“ во базен, туку правење „нуклеарка“!)

Фраерот има стил а има и габарит за да го изведе трикот. Ако размислиш подобро, нема баш многу начини на кои може да влезе во базенот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.