Бегајте сите, полиција иде!

Карантин значи да не излегуваш од дома, а не тајно да играш крикет на улица. Вака некако се спроведува карантинот во Индија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.