Бегство од затвор на 42-годишна жена, преку таванот во чекалната

42-годишна жена по име Џесика Бумершин била упасена заради кражба и напад. Додека седела во чекалната на затворот во округот Монтгомери, Охајо, САД, таа смислила план за бегство преку таванот, а потоа и се обиде да го реализира. Но, современите градежни маатеријали не се како некогаш, па не ја издржаа тежината на затвореничката. Сега освен за провална кражба и злоупотреба на 85-годишен маж, таа ќе лежи и за бегство и вандализам. Ѝ посакуваме пријатен престој!