Бегството на Супер Марио, видео игра која се меша со реалноста

Одлична графика и многу неочекувани пресврти. Погледнете!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.