Белгиската министерка за здравство, Меги Де Блок, на онлајн состанок

Капење и основна хигиена пред состанок не е лоша идеја, макар и тоа да е онлајн состанок каде што сетилото за мирис на присутните е исклучено.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.