Беровската мајка на две деца сака да стане Инстаграм ѕвезда (ВИДЕО)

Погледнете и слушнете ги коментарите на авторите на видеото кои сакаа да останат анонимни, а ние го почитуваме тоа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.