Бесна Американка отишла на одмор на Хаваи, но се скарала со еден локален жител додека возела

Жива сила нема што ќе ја смири, ни полицаец ни ништо. Кога полицаецот се обиде со смирен тон да ѝ нареди да го паркира автомобилот, таа му ја кажа дијагнозата:

„Ти си кускуле што нема јајца“ 🙂

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!