Бестрашните Индијци со телефоните снимаат свлечиште на земјиштето, екстремно опасно по живот

Какво време дојде со телефоните, се мора да се сними, колку што е можно од поблиску, па дури и по цена на својот живот. Инцидентот се случи на пат во Химачал Прадеш во округот Кинаур, Индија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!