Бетмен после 1 недела во Бугарија

Нема бегање од бугарската „Чалга“. Да поседи уште една недела ќе си стави и силикони 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.