Бетмене, ти ли си бе?! И таму ли отиде да им ги заматиш водите на Америте?

(Коинциденција или… хахаха)

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.