Бездомникот сакаше да му покаже сила на полицаецот

Со сигурност можеме да кажеме дека брзо зажали.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!