Безмилосната танчерка и џуџето се сретнаа на скалите

Можеби приказната има и некоја историја, а можеби и само така ѝ дојде. Како и да е, добра техника има девојката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.