Бидејќи деновиве некои партиски војници подзаборавија, па да ги потсетиме кој е Симон Трпчевски

Пред да навредите и да исплукате некого, прво застанете пред огледало, видете кој сте и што се постигнале во животот, па тогаш пишувајте коментари.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.