Бил Гејтс пред 5 години го предвиди ова што ни се случува денес! Слушајте го човекот, има искуство со вируси уште од Windows 95

Визионер е човек кој ја предвидува или ја креира иднината. Кое од двете е Бил Гејтс, останува сами да си заклучите.