Битен момент од фаќањето на крстот во Скопје, кој медиумите решија да го премолчат

Сплотеноста на која се договорија скокачите по крстот во Скопје оваа година се однесува на ова, а не на нешто друго. Само слушнете ги што велат додека сите заедно го изнесуваат крстот од Вардар.