Битолчани пазете се, Баба Меца предвреме се разбуди од зимскиот сон и тргна на прошетка

Баба Меца е снимена во селото Бистрица, во околината на градот Битола. Можеби земјотресот ја разбудил малку пред време и таа одлучи да се прошета низ селото. Се надеваме дека ќе си го најде патот до дома и притоа никој нема да биде повреден.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.