Битолчанецот си го средил старото Југо да пали на копче, дури и од надвор и тоа не е се!

Во вакво југо да не се срамиш женска да качиш. И велиш: „Срцка само вратата малку појако ако сакаш“ :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.