Бизарен пар со „кловн-фетиш“ бара трето лице за нивниот „циркус на возрасни“

Брачниот пар од Калифорнија, Џош и Кристина, инаку познати како Лоч Џестер и Мис Кенди заработуваат со тоа што ја оддалечуваат публиката од „мизеријата“ и „теророт“ на светот преку облекување, носење „луда“ шминка и глупирање како кловнови.

Двојката се запознала пред две години кога Лоч барал женски да се приклучат на неговата претстава за бурлеска со кловнови, а тие оттогаш живеат заедно во комбе во Океансајд, дозволувајќи им да патуваат насекаде каде што нивната „забава“ е потребна.

Иако Лоч и Кенди работат како кловнови, ова не е нивна работа од 9-5 туку и животен стил. Тие постојано се во оваа улога, 24/7. Во шоуто Extreme Love, парот објаснува дека „навистина уживаат во се*с на кловнови“, што е точно како што звучи. Во основа, тие имаат се*с облечени како кловнови.

Додека повеќето луѓе сметаат дека кловновскиот се*с е доволно чуден, Лоч и Кенди сакаат дополнително да ги зачинат своите фантазии, така што ќе додадат трета личност во приказната. Тие би сакале да додадат жена во нивното интимно циркуско шоу.

Иако кловновите честопати се сметаат за смешни или застрашувачки отколку за секси, фетишот е толку вообичаен за да има свое име: кулрофилија.