Бизнисмен: 5 години живеел со девојка му во стан под кирија, НО таа еден ден дознала

Сега откако изворот на пари секна, ја раскажа својата приказна преку кратко видео.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.