Благодарение на протезите, дојде време кучето да ги направи првите чекори во живото

Време е за малку позитивна енергија! Запознајте го Хело, кучето пионер, родено без предни нозе, а поради инфекција ја загубило и едната од задните. Многу тажна судбина, но има и позитивен дел. Живееме во 21 век, кога технологијата е семоќна, па Хело само што ги доби своите две вештачки нозе. Ова е моментот кога ги прави првите чекори во животот.