Благодарение на современите брзи дронови, можеме да направиме една виртуелна прошетка на палубата на подморница

Кралската морнарица на Холандија му дозволи на овој млад ентузијаст да направи одлично видео и со своето дронче да ѕирне во секое ќоше на огромната подморница.