Благодарение на температурата од -56°C Бамби од Казахстан се најде во оваа ситуација

За жал, приказната не кажува како завршил Бамби, но има две опции: 1) тој преживува и живее среќно до крајот на животот 2) ќе заврши утре во некоја гурманска тава.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!