Блиска средба со ѓаволот во црква

По ова ја земале за во некој хорор филм.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!