Блиску до шпоретот не е најдобро место за жежок танц со вашата девојка

Додека домаќинката готви, домаќинот дојде да поиграат малку заедно. Танцот испадна пожежок отколку што планираа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.