Близнаци на Нова Година (виц)

Утрото на 1 јануари:
– Вие близнаци ли сте?
– Не, зошто?
– Па мајка ви така ве облекла – многу сте слатки!
– Господине, дајте ги документите и излезете од автомобилот!