Блогерка драстично ослабнала и сега се гордее со последиците, но немаат сите такво мислење

Блогерката Џесика Блер постојано се бори со хејтерите откако успеа драстично да ослабне. Губењето тежина доведе до фактот дека кожата на 23-годишна девојка, оштетена од стрии, не се затегнала правилно и е висната. Но, тиктокерката не дозволи ова некако да влијае врз нејзиниот живот и почна да ги носи облеките што и се допаднаа, дури и ако ѝ го изложуваат стомакот, рацете или нозете. Таа не се срами од своето тело иако добива многу негативни коментари од луѓето.