Блогерката само си ја бришеше камерата, но нешто ѝ испадна

Ќе се чуди после како другите видеа по 30 прегледи а ова 500.000 :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.