Блокада на патот каква што може да се случи само во Русија

Пијаниот едноставно решил никого да не пушта, затоа што патот е негов. А никој не смее ни да му противречи, затоа што е опремен.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!