Бобан Симиќ тврди дека се чувствува помлад од кога било благодарение на исхраната со сурово пилешко и црвено месо, но и мајчино млеко од поранешни девојки

Еден билдер тврди дека неговата исхрана со сирово пилешко и говедско месо го натерала да се чувствува поздрав од кога било – па дури и додава мајчино млеко и вагинален исцедок од поранешните девојки како „пробиотик“ во неговиот јогурт.

Самопрогласениот „здрав орев“ Бобан Симиќ, од Чикаго, почнал да јаде неварено месо, вклучувајќи свинско, јагнешко и козјо месо пред четири години во обид да стане по „алфа и агресивен“ и тврди дека никогаш не се чувствувал подобро.

Овој 40-годишник вели дека пие и ферментирано млеко надополнето со мајчино млеко и вагинален исцедок од поранешните партнери, за кое тврди дека има одличен вкус и го подобрува неговото ментално здравје.

Неговата исхрана се состои од 12 до 30 сурови жолчки за појадок, 2 килограми сурово месо за ручек и повеќе сурови жолчки за вечера.

Бобан тврди дека неговата уникатна исхрана никогаш не го разболела, иако секој ден проверува дали има знаци на црви откако оди во тоалет. Тој без проблем го џвака јазикот од главата на сурово јагне, пред да го излаже очното јаболко на суштеството и да го изеде сирово.

Бобан рече: „Сè што јадам е сирово. Јадам сирово јагнешко месо кое ми е најмалку омилено бидејќи има јак вкус. Јадам сирово говедско месо и сирови пилешки гради, кои ми се едни од омилените. Суровото свинско месо е малку блуткаво, па го јадам тоа одвреме-навреме. Најдоброто што сум го јадел е сурова коза бидејќи е супер нежна.“

„Ми се допаѓа суровото чувство. Освежува кога ќе се спушти по грлото. Јадеш месо токму како што животно треба да го го прави тоа, сензуално е, посензуално искуство. Бев навистина нервозен првиот пат кога јадев сурово свинско месо, но знаев дека тоа не може да ми наштети. Знам дека можете да добиете салмонела од суров стек, но голема работа. Не се разболувам. Сакав да бидам поздрав и помоќен и планирам да живеам вечно.“, додава Бобан.

Тој вели дека ни го испрале мозокот за да јадеме готвена храна, кога не мора тоа да го правиме. Покрај неговиот нов контроверзен начин на живот, тој реши да додаде вагинален исцедок и мајчино млеко во ферментираното млеко откако ги истражуваше здравствените придобивки.

Бобан рече: „Бев со една госпоѓа која произведуваше млеко и го пробав и мислев дека е некако слатко, вкусно и ми дојде идејата. Тоа беше девојка со која се гледав и бев интимен. Го оставам суровото млеко и го ферментирам во јогурт. Го исцицав и мислев да го додадам во млекото и испадна фантастично. Истражував за вагината и пробиотиците и ме погоди уште една одлична идеја. Го добив тоа од друга девојка со која се гледав. Сум слушнал за луѓе кои прават пиво и леб од вагинален квасец.“

Бобан, кој работи како обезбедување во ноќен клуб исто така додаде дека сите негови поранешни девојки „живеат во неговото млеко“: „Кога ќе го пиеш, оставаш малку и го користиш за да ја направиш следната серија за овие девојки да живеат во моето млеко. Излегува се подобро и подобро. Тоа е многу повкусно.“