Боенката Бјанка Феро сака да има најголеми дупки во ушите во светот

Освен што сака телото целосно да ѝ биде покриено со тетоважи, таа сака и да има најголеми обетки, но не надворешни, туку како дел од увото. Сега за сега пречникот на обетката ѝ е 86 милиметри, а рекордерот има 105 милиметарски дупки во ушите.