Богатите деца не пропуштија да се пофалат на интернет како изгледа нивната изолација

Наместо по цел ден да се досадуваат и да читаат и слушаат апокалиптични сценарија како нас, тие си го поминуваат времето во своите луксузни вили со базени и што уште не.