Боксерот ќе ви покаже еден добар трик, а потоа ќе видите и како изгледа кога ќе се примени во пракса

Изгледа при покажувањето мавна посилно отколку што требаше, па го разлути противникот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.