Боксерот: Овој меч ќе биде лесни пари брат, лесни пари

На прес конференцијата за најава на мечот, Мароканецот Бадр Хари му се исчалами на скромниот Романец Бенџамин Адегбаји, со пораката дека на него ќе заработел лесни пари. Романецот само му одговори дека ќе се види во рингот дали ќе бидат тоа лесни пари. И како што обично бива, кармата си го направи своето.