Болна храна: Леопард 90 минути се мачи со својот необичен плен

Младиот леопард мораше да го заузда својот инстинкт на убиец откако нападна бодликаво прасе. Големата мачка помина 90 минути обидувајќи се да ги надмине трњата на својот потенцијален ручек. Тој дури направи паузи за да ги отстрани иглите од повредените шепи пред да се обиде повторно. Но, на неговиот трнлив плен не му се допадна тоа и леопардот на крајот се откажа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!