Борче Данев од Виница кој живее и работи во Швајцарија, ни испрати видео каква е ситуацијата на терен, по примерот на Виктор од Италија

Ајде ако смее некој вирус нека му влезе во автомобилот со ваква музика внатре :).

Кликнете овде ако случајно не го видовте Виктор.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.