Борис сними песна и спот за својата најголема љубов и веруваме дека секој маж ќе се препознае

Борис или кај инстаграмџиите познат како TheBorisStories ја објави својата прва песна посветена за најголемата љубов без која тој, а и многу други не можат. Борис е (не)типичен инфлуенсер како што вели тој и неговата прва „љубовна песна“ мислиме дека доволно го докажува тоа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.