Брачната Кама Сутра е посебна вештина во која ќе се пронајде секој кој е дел од брачниот живот

Брачната Кама Сутра се опишува како најмалку еротскиот прирачник на светот. Сепак, иако книгата не е прилично се*си, апсолутно е смешна.

Создадена од Симон Рич и Фарли Катс, книгата илустрира какви „пози“ се случуваат кога сте во брак и другите непријатности го трансформираат се*суалниот живот на двојката.