Братот од Шутка ја изигра песната на Оливер Спасовски „Теовел Обиџуко“

Благодарност до Јорданчо Борисов.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.