Браво бе фраер, многу добро играш, ама не мислиш ли дека е време за нови боксерки?

За среќа девојката не може да го види од позади, а за несреќа сеирџијата со телефонот го виде :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.