„Браво бе!“ Турскиот голман успеа да направи вистински подвиг на еден ист фудбалски натпревар

Вака се станува херој на тимот и миленик на публиката. Судијата досуди дури 3 пенали на натпреварот, па да ги погледнеме! Браво бе!