Бразилец ја пее „Македонско девојче“

Секогаш ти доаѓа убаво на душата, кога ќе видиш како некој странец вложил многу труд и напор за да научи да пее на твојот мајчин, македонски јазик. Браво мајсторе!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.