Бразилецот не го испланира добро нападот на полицијата

Затоа кутриот си ја плати цената.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!