Бразилецот си најде природен туш на дождот среде улица, но уживањето не траеше долго

По улицата возат автомобили и не може некој да го чека него да се тушира.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.